Donderdag 3 Februari hebben onze bakkersstudenten tijdens de regionale Jeugdvakwedstrijden 2022 flink moeten strijden om het echte werk te presenteren. Van eigen creaties te bedenken, je persoonlijke voortgang en ontwikkeling, producten te ontwikkelen en doorzettingsvermogen te tonen. Het hoort er allemaal bij! Maar wat een resultaat!
We feliciteren én zijn ontzettend trots op:
Eerste plaats:
Tijs Hermkens (leerjaar 1, niveau 3) Uitvoerend Banket
Noah Janssen (leerjaar 2, niveau 3) Zelfstandig werkend brood
Stan Bartels (leerjaar 3, niveau 3) Boulanger
Tweede plaats:
Sanne Pijnenburg (leerjaar 1, niveau 2) Uitvoerend Banket
Ramon van Geneijgen (leerjaar 2, niveau 3) Zelfstandig werkend brood
Derde plaats:
Inge Kampers (leerjaar 1, niveau 3) Uitvoerend brood en banket
Jordy Thissen (leerjaar 3, niveau 3) Boulanger
Zeven prijzen.. waarvan onze drie regio kampioenen van Gilde Food & Hospitality College op 20 april gaan strijden voor de nationale titel tijdens het Nederlands Kampioenschap!
Tijdens de Regionale Jeugdvakwedstrijden kunnen studenten zich in 8 verschillende klassen inschrijven. Ze maken zelf de keuze of ze willen meedoen bij een broodklasse, banketklasse of een brood- én banketklasse. Leerjaar 1 doet doorgaans mee in de uitvoerende klassen, leerjaar 2 in de zelfstandig werkende klassen, leerjaar 3 en 4 in de klassen Boulanger en Patissier.
Leuk feitje....Wist je dat we geen niveau 4 specialisatiejaar Boulanger aanbieden én toch winst hebben behaald! Hier mogen we toch wel éxtra trots op zijn.
Pas op... Onderstaande afbeeldingen wekken hongergevoelens op!