11 jun 2021

20 en 21 Juni Shrek de Musical! 

DE KAARTVERKOOP VAN SHREK DE MUSICAL IS GESTART!

Na een jaar wachten, mogen de studenten en docenten van Gilde Travel & Leisure College en Gilde Wellness & Beauty College eindelijk dit grootse project afsluiten met als ultieme doel: Optreden op het grote podium van Theater de Maaspoort. 

Een avond naar het theater. Dat kan weer! En jij kunt erbij zijn! Zondag 20 en Maandag 21 Juni spelen zij een fantastische voorstelling. Dit grootse en groene avontuur is leuk voor jong- en oud. Tip: Ook leuk als vaderdagcadeau! 

Het belooft spectaculair te worden! Cast, decorteam, grimeurs, kappers en de rest van de crew staan te popelen. En helemaal corona-proof georganiseerd! Vooraf een coronatest laten afnemen, die jezelf kan inplannen via een speciale website, maar geloof ons, het is de moeite waard!

Koop nu je kaarten bij Theater de Maaspoort via www.shrekvenlo.nl

Tot ziens in het theater! 💚

 

LET OP: Ieder gekocht ticket is alléén geldig i.c.m. een bewijs van een negatieve gratis coronatest, binnen 40 uur voor aanvang van de voorstelling afgenomen op een locatie bij u of het theater in de buurt. Ook als u reeds gevaccineerd bent. Kinderen jonger dan 13 jaar hoeven zich niet te laten testen. Lees meer en plan meteen zelf uw gratis test in op www.testenvoortoegang.nl