16 feb 2022

Pop-up store Venlo geopend 

Studenten van de opleiding Gilde International zetten zich twaalf dagen lang in voor War Child. Gisteren, op 14 februari, werd een speciale pop-up store in het centrum van Venlo geopend. Tot en met 25 februari bemannen de studenten de winkel om geld in te zamelen voor het project ‘Can’t wait to learn’. Bekijk de video van de opening hieronder!

Van het opzetten van alle marketing- en communicatieactiviteiten, tot het inzamelen van allerlei producten die ze in de winkel verkopen. De afgelopen weken hebben de studenten het gehele proces van het opzetten van de winkel zelf doorlopen. Dat is ook waar de opleiding Gilde International om draait. Alle richtingen van logistiek tot handel en van retail tot hospitality, komen hier samen in allerlei internationale projecten. Gedurende de twee weken dat de winkel open is, is het ook nog mogelijk om producten te doneren die vervolgens weer verkocht kunnen worden. In de winkel zijn zowel tweedehands als nieuwe goederen te vinden.

Can’t wait to learn
De volledige opbrengst van de verkoop wordt gedoneerd aan het War Child project ‘Can’t Wait to Learn’. Waar onderwijs voor deze studenten van Gilde International misschien vanzelfsprekend is, is dat voor ruim 32 miljoen kinderen en jongeren over de hele wereld niet het geval. Het project ‘Can’t wait to learn’ zet zich in voor deze kinderen en jongeren in conflictgebieden door het bieden van toegankelijk onderwijs.

Feestelijke opening
Gisteren, op dinsdag 15 februari, werd de pop-up store feestelijk geopend door wethouder Erwin Boom en Josette Drummen, adjunct directeur Health & Hospitality bij Gilde Opleidingen. De studenten van Gilde International, richting Hospitality, verzorgden de hapjes en de drankjes tijdens de opening. De pop-up store is maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur en bevindt zich aan de Gasthuisstraat 6 in Venlo.