18 feb 2022

Nederlandse artiesten doneren voor veiling War Child

Een gesigneerd album of LP van grote Nederlandse artiesten zoals Tino Martin, Di-rect of Diggy Dex. Dat is te bemachtigen tijdens de veiling van Gilde Opleidingen. Maar ook kun je leuke uitstapjes boeken, lekker ontspannen bij een wellness arrangement of producten van lokale winkels en ateliers winnen. En dat allemaal voor het goede doel, het project ‘Can’t Wait to Learn’ van War Child.  
 
De studenten van de opleiding Gilde International van Gilde Opleidingen, zijn deze week gestart met allerlei initiatieven om geld in te zamelen voor War Child. Naast het openen van een pop-up store in de Gasthuisstraat in Venlo, lanceren zij van vrijdag 18 februari tot 25 februari een online veiling met unieke items.  

Can’t wait to learn  
De volledige opbrengst van de veiling wordt gedoneerd aan het War Child project ‘Can’t Wait to Learn’. Waar onderwijs voor deze studenten van Gilde International misschien vanzelfsprekend is, is dat voor ruim 32 miljoen kinderen en jongeren over de hele wereld niet het geval. Het project ‘Can’t wait to learn’ zet zich in voor deze kinderen en jongeren in conflictgebieden door het bieden van toegankelijk onderwijs.  

Unieke items 
Diverse artiesten, lokale ondernemers en retailers hebben zich gemeld om een bijdrage te leveren aan deze veiling. Zo leverden gevestigde namen als Diggy Dex, Di-rect en Tino Martin gesigneerde items aan én kun je bieden op onder andere een avondje uit bij het poppodium Grenswerk, bowlen, lasergamen, lekker lunchen of glow golfen. Maar ook werden er items door het lokale kunstatelier, de juwelier en de parfumerie gedoneerd waar je een bod op kan uitbrengen. Het aanbod zal tijdens de looptijd van de veiling nog verder uitgebreid worden met allerlei andere interessante items. 
 
De veiling 
De veiling start op vrijdag 18 februari en eindigt op vrijdag 25 februari. De veilingitems vind je op www.gildeinternational.nl. Alle opbrengsten gaan naar het eerder vernoemde project ‘Can’t Wait to Learn’ van War Child.