22 okt 2021

Trots op onze mooie samenwerkingen!

Trots op onze mooie samenwerkingen 🤝!

Een plek vinden op de arbeidsmarkt is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vooral als je niet over de juiste diploma’s beschikt, als je moet verhuizen naar een vreemd land of als je moeite hebt met leren. Dankzij onze samenwerkingen kunnen we weer kansen bieden, door werknemers te laten leren in de praktijk. Want motivatie, die is er genoeg!

In de video vertellen Joris, Nazir en Anwuilika wat praktijkleren hen gebracht heeft. Drie talenten die zich nu werknemer mogen noemen. Een op maat gemaakt mbo-scholingstraject biedt ook veel kansen voor een bedrijf. Want talenten zoals Joris, Nazir en Anwuilika hebben we hard nodig in onze maatschappij. En dankzij de praktijkverklaring, hebben zij nu een bewijs van wat ze kunnen. Een verklaring die vermeld kan worden op het cv, zodat ze beter aansluiten op de arbeidsmarkt.   

Wij zijn enorm dankbaar voor onze samenwerking met Kersten Hulpmiddelen, Proteion, Werk.Kom, Van Deurzen Heftrucks Bv, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB, Leerwerkloket Midden-Limburg en Werkgeversservicepunt Midden-Limburg. Dankzij jullie bieden we meer mensen het plezier van werken!