27 okt

Bakker [bol en bbl, niveau 2 en 3]

18:15u - 19:15u
Venlo, Laaghuissingel 4
Infosessie
Inschrijven kan tot
maandag 27 oktober 2025 06:00
Inschrijven
Vind jij het leuk om met je handen te werken en ben je niet vies van het betere kneedwerk? Dan is de opleidingsrichting Bakker jou op het lijf geschreven! Ambachtelijk, authentiek en origineel zijn weer helemaal terug. Mensen willen lekker en gezonde producten die met liefde zijn gemaakt. Dat betekent dat jij je creativiteit volop kwijt kunt in je creaties. Technisch inzicht? Dat is ook meer dan welkom met al die ovens en machines om je heen. Je werkt netjes en hebt geen probleem met wisselende werktijden. !Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.

Opleidingen

  • Uitvoerend Bakker
  • Zelfstandig Werkend Bakker

Domeinen

  • Food & Hospitality College