Welkom op de Kerkeveldlaan 1 in Roermond!

Kantine met heerlijke broodjes, soep en ander lekkers

20 minuten lopen vanaf het station, of pak een bus bij een van de drie nabijgelegen bushaltes

Gratis parkeren 

Overdekte fietsenstalling

Dagkluisjes en jaarkluisjes

Overweeg jij om op de Kerkeveldlaan 1 in Roermond te studeren? Dan kun je op deze pagina alvast een digitale tour door de locatie doen! Op de Kerkeveldlaan 1 vind je alle opleidingen waar jouw hart voor mensen sneller van klopt.

Laat je overtuigen door Paula, zij neemt je in de video hieronder mee door de locatie en vertelt je alle redenen waarom jij écht een opleiding aan de Kerkeveldlaan 1 wilt volgen! 

Welke vakscholen/opleidingen vind je hier?

Zoals je al kon zien en lezen, draait op de Kerkeveldlaan 1 alles om de mens. Je kunt hier opleidingen van de vakscholen Zorgcollege, School voor Pedagogiek en Sociale Studies.

Bekijk een overzicht van alle opleidingen:

Waar volg je de lessen?

Tijd voor praktijkles? Dan biedt de Kerkeveldlaan 1 praktijkruimtes die helemaal ingericht zijn voor jouw opleiding. Bijvoorbeeld de leerkeuken met 6 verschillende keukenopstellingen of de praktijkruimtes met oefenpoppen, bedden en rolstoelen waarop je jouw zorghandelingen kunt oefenen. In het leerrijk is een woning nagebootst die je voorbereidt op het werken met ouderen of gehandicapten in een huiselijke omgeving. Wil jij zorginnovaties ontwikkelen? Bekijk het Living Lab hieronder. 

Laat je inspireren in het Living Lab!

Zorginnovaties ervaren en ontwikkelen doe je in het Living Lab, waar je beleeft wat een 'slimme vloer’ doet of wat een ‘eetrobot’ voor iemand kan betekenen. 

Waar breng je de pauzes door?

Een lekker broodje, soepje of koffietje halen doe je in de kantine. Neem plaats in de aula of versla jouw studiegenoot met een potje tafelvoetbal.

Events op locatie

Nieuwsgierig geworden naar de locatie en opleidingen die je hier kunt volgen? Bezoek dan een van onze events zoals een open avond, X-perience of meeloopdag.