Welkom op de Kerkeveldlaan 4 in Roermond!

Kantine met snoepautomaten voor iets lekkers 

20 minuten lopen vanaf het station, of pak een bus bij een van de drie nabijgelegen bushaltes

Gratis parkeren

Fietsenstalling

Kluisjes

Overweeg jij om op de Kerkeveldlaan 4 in Roermond te studeren? Dan kun je op deze pagina alvast een digitale tour door de locatie doen! Op de Kerkeveldlaan 4 vind je alle opleidingen waar jouw hart voor techniek sneller van gaat kloppen.  

Laat je overtuigen door Paula, zij neemt je in de video hieronder mee door de locatie en vertelt je alle redenen waarom jij écht een opleiding aan de Kerkeveldlaan 4 wilt volgen! 

Welke vakscholen/opleidingen vind je hier?

Zoals je al kon zien en lezen, draait op de Kerkeveldlaan 4 alles om techniek. Je vindt hier opleidingen van – hoe kan het ook anders – de Technische School.

Bekijk een overzicht van alle opleidingen:

Waar volg je de lessen?

Op deze locatie, die gericht is op de samenwerking met IW Zuid-Oost, volg je veel van jouw lessen tussen de technische installaties. Zo is er een grote praktijkruimte voor elektro- en installatietechniek, waar je alles leert over de installatie van de nieuwste techniek op het gebied van klimaatbeheersing, verwarmingssystemen, domotica, elektrotechnische systemen, gasleidingen, waterinstallaties en sanitaire installaties.  

Altijd op de hoogte van de nieuwste techniek bij CIVIL!

CIVIL staat voor Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek Limburg. Dit is een samenwerkingsverband tussen het bedrijfsleven, IW Zuid-Oost en Gilde Technische School. Dankzij CIVIL krijg jij les in de modernste technieken en word je klaargestoomd voor de energietransitie!   

Events op locatie

Nieuwsgierig geworden naar de locatie en opleidingen die je hier kunt volgen? Bezoek dan een van onze events zoals een open avond, X-perience of meeloopdag.