Welkom op de Groenveldsingel in Venlo! 

Kantine met heerlijke broodjes, soep en ander lekkers

10 minuten lopen vanaf het station, of pak een bus bij de nabijgelegen bushalte

Gratis parkeren 

Fietsenstalling

Kluisjes aanwezig

Overweeg jij om op de Groenveldsingel in Venlo te studeren? Dan kun je op deze pagina alvast een digitale tour door de locatie doen! Op de Groenveldsingel vind je diverse opleidingen op het gebied van pedagogiek, sociale studies, zorg, sport, medisch assisterenden én wellness & beauty.   

Laat je overtuigen door Paula, zij neemt je in de video hieronder mee door de locatie en vertelt je alle redenen waarom jij écht een opleiding aan de Groenveldsingel wilt volgen!

Welke vakscholen/opleidingen vind je hier?

Zoals je al kon zien en lezen, draait op de Groenveldsingel alles om de mens. Je kunt hier opleidingen van de vakscholen Zorgcollege, School voor Pedagogiek, Sociale Studies, Wellness & Beauty, Travel & Leisure College (richting Sport, Health en Lifestyle Coach) en Academie voor Medisch Assisterenden volgen.

Een overzicht van alle opleidingen vind je hier:

Waar volg je de lessen?

Tijd voor praktijkles? Dan biedt de Groenveldsingel praktijkruimtes die helemaal ingericht zijn voor jouw opleiding. Bijvoorbeeld de leskeuken óf de praktijkruimtes met bedden waar je jouw zorghandelingen kunt oefenen. De mooiste creaties maken op het gebied van beauty doe je in de salon of één van onze ruime praktijklokalen. Ben je sportief? Dan kun je je energie kwijt in de gymzalen. In het studiedorp kun je samenkomen met je medestudenten, studeren en ontspannen. Van sport je beroep maken? Dan kun je jouw sportieve kant laten zien in de fitnessruimte. 

Welkom bij salon @PUUR!

Epileren, masseren, make-up aanbrengen én haren knippen, wassen en verven oefen je bij échte klanten bij salon @PUUR.

Waar breng je de pauzes door?


Een lekker broodje
, soepje of koffietje halen doe je in de kantine

Events op locatie

Nieuwsgierig geworden naar de locatie en opleidingen die je hier kunt volgen? Bezoek dan een van onze events zoals een open avond, X-perience of meeloopdag.