Welkom op de Hagerhofweg in Venlo!

3 kantines met heerlijke broodjes, soep, koffie en ander lekkers

25 minuten lopen vanaf het station, of pak een bus bij de nabijgelegen bushalte

Gratis parkeren 

Fietsenstalling

Kluisjes aanwezig

Overweeg jij om op de Hagerhofweg in Venlo te studeren? Dan kun je op deze pagina alvast een digitale tour door de locatie doen! Op de Hagerhofweg vind je diverse opleidingen op het gebied van logistiek, techniek, retail & business én creatie & design.

Laat je overtuigen door Paula, zij neemt je in de video hieronder mee door de locatie en vertelt je alle redenen waarom jij écht een opleiding aan de Hagerhofweg wilt volgen!

Welke vakscholen/opleidingen vind je hier?

Op de Hagerhofweg worden verschillende soorten opleidingen aangeboden. Je kunt hier opleidingen van de vakscholen Creatie & Design College, Entree Onderwijs, Retail & Business Academy, Technische School, Logistiek College en ICT College volgen.

Een overzicht van alle opleidingen vind je hier:

Waar volg je de lessen?

Tijd voor praktijkles? Dan biedt de Hagerhofweg praktijkruimtes die helemaal ingericht zijn voor jouw opleiding. Bijvoorbeeld de werkplaatsen voor metaalbewerking, houtbewerking, motorvoertuigentechniek en mechatronica waar jouw technische hart sneller van gaat kloppen. Bij Gilde Retail & Business Academy is een winkel nagebootst die je voorbereidt op het echte werk in de retail.

Waar breng je de pauzes door?

Een lekker broodje, soepje of koffietje halen doe je in één van de 3 kantines.

Events op locatie

Nieuwsgierig geworden naar de locatie en opleidingen die je hier kunt volgen? Bezoek dan een van onze events zoals een open avond, X-perience of meeloopdag.