Welkom op de Henri Dunantstraat in Venray!

Kantine met heerlijke broodjes, soep, koffie en ander lekkers

2 minuten lopen vanaf het station, of pak een bus bij de nabijgelegen bushalte

Gratis parkeren

Fietsenstalling

Kluisjes aanwezig

Overweeg jij om op de Henri Dunantstraat in Venray te studeren? Dan kun je op deze pagina alvast een digitale tour door de locatie doen! Op de Henri Dunantstraat vind je diverse opleidingen op het gebied van pedagogiek, zorg, ICT, retail & business én sociale studies. 

Laat je overtuigen door Paula, zij neemt je in de video hieronder mee door de locatie en vertelt je alle redenen waarom jij écht een opleiding aan de Henri Dunantstraat wilt volgen! 

Welke vakscholen/opleidingen vind je hier?

Op de Henri Dunantstraat worden verschillende soorten opleidingen aangeboden. Je kunt hier opleidingen van de vakscholen ICT College, Retail & Business Academy, School voor Pedagogiek, Sociale Studies en Zorgcollege volgen.

Een overzicht van alle opleidingen vind je hier:

Waar volg je de lessen?

Tijd voor praktijkles? Dan biedt de Henri Dunantstraat praktijkruimtes die helemaal ingericht zijn voor jouw opleiding. Bijvoorbeeld de 4 praktijkruimtes met bedden waar je jouw zorghandelingen kunt oefenen. In het studiedorp kun je samenkomen met je medestudenten, studeren en ontspannen.  

Waar breng je de pauzes door?

Een lekker broodje, soepje of koffietje halen doe je in de kantine. 

Events op locatie

Nieuwsgierig geworden naar de locatie en opleidingen die je hier kunt volgen? Bezoek dan een van onze events zoals een open avond, X-perience of meeloopdag.