Klaar voor de toekomst?

Kom naar de
Open dag!

Zondag 23 januari 2022

Ben jij klaar voor een goede start? Schrijf je dan nu in voor onze Open dag! Op 23 januari, van 9:30 tot 15:30 openen wij de deuren van al onze vakscholen. Kies je favoriete tijdvak en schrijf je nu in om verzekerd te zijn van een plekje.

Check vooraf op welke locatie je moet zijn voor jouw favoriete opleiding!

Kom oriënteren!

Je zit midden in een spannende tijd. Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? En wat wil je na je studie gaan doen? Bij Gilde Opleidingen leren we je een vak waar jij goed bent en waar je blij van wordt. Je leert bij ons veel in de praktijk en krijgt daarnaast ruimte om je te ontwikkelen.


Of je nou liever met mensen, computers of met je handen werkt - op de Open dag helpen we je met het uitstippelen van jouw route. Ben jij klaar voor het echte werk?

Meld je dan online aan voor één van de tijdvakken!

Praktisch

  • 23 januari van 9:30 tot 15:30 (inschrijven voor een tijdvak is verplicht)
  • 16 vakscholen met 130+ opleidingen
  • 13 locaties door heel Limburg

Waar moet ik heen?

Gilde biedt opleidingen aan op 13 locaties door heel Limburg. Het hangt van je interesses en woonplaats af welke locatie het beste bij jou past. Kies een van de studierichtingen om te zien op welke locaties jouw favoriete vakschool zich bevindt.

Kom je er niet aan uit welke opleiding je wilt volgen?

Dan helpen wij je graag verder! Kies voor een speeddate met een van onze loopbaanadviseurs en ga samen op ontdekking welke opleiding perfect bij jou past. 

Hulp nodig?

Weet je niet naar welke locatie je het beste kunt gaan? Of heb je andere vragen? Neem contact met ons op!

Mail: info@gildeopleidingen.nl
Bel: 088 468 2010