ICT

kom
netwerken en 
programmeren

Gebruik jij digitale middelen om mensen te helpen of problemen op te lossen? Als er iets stuk is, kijk jij eerst of je het zelf kunt maken. Hoewel je ouders soms klagen dat je wel wat vaker naar buiten zou kunnen, zijn ze superblij wanneer jij ze bij computerproblemen helpt. Jij kan dan ook niet wachten om deze klusjes betaald te doen.

Dat komt mooi uit. Want computers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Ook bedrijven zijn afhankelijk van veilige, betrouwbare software en hardware. Daarom zoeken zij mensen zoals jij om te zorgen dat hun werknemers hun werk goed kunnen doen en de gevoelige gegevens veilig zijn. Als probleemoplosser ben jij elke dag de held van de dag!

Bij onze niveau 3- en 4 opleidingen werken we op basis van Challenge Based Learning. Dit is een manier van leren gericht op het echte werk, waarin we telkens een probleem oplossen. Hierin werken we nauw samen met het bedrijfsleven. Je gaat aan de slag met hun opdrachten en uitdagingen. Scrum is in ICT-wereld bekende manier van werken binnen een team. Grote projecten worden opgedeeld in kleine taken, met duidelijke doelen voor een team van IT experts en Sofware developers. Het geeft structuur en houvast, maar nodigt ook uit tot experimenteren. Bij het Gilde-College werken we bij onze niveau 3 en 4-opleidingen met scrum-werken. EduScrum dus!

Competenties

Goed met cijfers
Goed met cijfers
Handig met computers
Handig met computers
Kritische blik
Kritische blik
Praktisch ingesteld
Praktisch ingesteld
Probleemoplossend
Probleemoplossend
Technisch inzicht
Technisch inzicht

Kom kijken: locatie Roermond

Kom kijken: locatie Venray