Zelfstandig Medewerker Entertainment & Events

Jij maakt er een feestje van!

Zelfstandig Medewerker Entertainment & Events

Na jouw studie tot Zelfstandig Medewerker Entertainment & Events kun je alle kanten uit. Letterlijk, want met deze opleiding kun je overal ter wereld werken: of dat nu een camping in Spanje is, een resort in Indonesië of een hotel in Zwolle. Je bedenkt leuke activiteiten, helpt gasten en bewaart het overzicht. Het enthousiasme heb je al, de rest krijg je van Gilde Travel & Leisure College.

Opleiding

Binnen de wereld van leisure & hospitality heb je veel met toeristen te maken. Dat wil zeggen dat vreemde talen een belangrijk onderdeel zijn van je opleiding. Denk aan Engels, Duits en Spaans. Jij leert alles wat je nodig hebt om gasten een ervaring te bieden om nooit meer te vergeten. Vriendelijkheid, gastvrijheid en creativiteit staan daarbij voorop.

Naast de praktijkgerichte vakken en standaardvakken zoals Nederlands en rekenen moet je zelf nog een keuzedeel kiezen. Er is volop keus. Keuzedelen zijn aanvullende vakken die je net dat beetje extra geven. Kies iets dat aansluit bij je vak óf verbreed juist je kennis op een heel ander gebied.

 

Ik schrijf me in!

Vereiste vooropleiding

  • diploma vmbo kader
  • gemengde leerweg: mavo-vbo of een vmbo-diploma
  • theoretische leerweg: mavo- of vmbo-diploma
  • bewijs dat de eerste 3 leerjaren van de havo of het vwo goed zijn doorlopen
  • een diploma basisberoepsopleiding (niveau 2)

Over de opleiding

location_on
  • Venlo - Laaghuissingel 4
insert_chart Niveau 3
near_me Leerweg:
  • BOL
insert_invitation Duur: 2 jaar
notifications_active Startmoment: het hele jaar door mogelijk.

Studiekeuze events

Voor al onze opleidingen zijn er de komende periode verschillende studiekeuze events beschikbaar, zoals infoavonden, X-periences of meeloopdagen.

Bekijk alle events

Lesgeld

Ben je op 1 augustus 18 jaar of ouder. Dan betaal je voor schooljaar 2023-2024:

Lesgeld BOL

  • €1.357,-

Dit bedrag wordt jaarlijks door de rijksoverheid vastgesteld.

Extra kosten
Ongeveer €462,- in leerjaar 1 voor leermiddelen, kleding en excursies. Exclusief aanschaf laptop.

Bekijk onze laptopeisen

De praktijk

Als zelfstandig medewerker leisure & hospitality kan jij op verschillende locaties aan de slag. In een hotel, op een camping of op een resort versterk jij het animatieteam. Je denkt na over nieuwe evenementen, helpt bij de receptie of werkt in de kinderhoek. En dat allemaal met een glimlach op je gezicht. Jij bent vaak het aanspreekpunt voor gasten die bijvoorbeeld willen weten wat leuke uitjes zijn of waar ze ’s ochtends verse broodjes kunnen halen.

Het werk is afwisselend, net als de werktijden. Dat wil zeggen dat je ook wel eens werkt als anderen vrij zijn. Dat is voor jou geen probleem, jij bent namelijk gek op je baan. En als de gasten tevreden zijn, ben jij dat ook! Je werkt met alle doelgroepen. Van kinderen tot ouderen.

Als je klaar bent

account_balance_wallet
Startsalaris tussen de € 1.900,- en € 2.500,- bruto per maand
schedule
Onregelmatige werktijden
date_range
Mogelijk weekenddiensten