Onze klachtenregeling

Jouw tijd bij Gilde Opleidingen zou plezierig en prettig moeten zijn.

Mochten zich er situaties voordoen die je niet prettig vindt of je hebt een klacht, dan luisteren we natuurlijk graag. Via onderstaand formulier kun je jouw klacht indienen. Deze wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. 

 

 

 

Ik wil een klacht indienen

Laat hier je gegevens achter

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Klachtenregeling en procedures studenten

In de klachtenregeling lees je wat de gang van zaken is als je een klacht indient. De klachtenregeling is voor studenten van Gilde opleidingen op de MijnGilde omgeving te vinden. 

Klokkenluidersregeling

In de Klokkenluidersregeling lees je hoe je vermeende misstanden of onregelmatigheden binnen de instelling kunt melden. 

Reglement Algemene Klachtencommissie

Als een klacht volgens jou niet naar tevredenheid wordt opgelost, kun je terecht bij de Algemene Klachtencommissie klachtencommissie@rocgilde.nl. Download het reglement hier.

Reglement Commissie van Beroep voor Examens

Je kunt bij de examencommissie terecht met een klacht over een tentamen of examen. En met een klacht over vrijstellingen, de samenstelling van het vakkenpakket of een bindend studieadvies. Lees het reglement hier

Ongewenste Omgangsvormen

Ongewenst gedrag is als volgt te omschrijven: handelingen van een groep of een individu, gericht tegen een persoon die deze handelingen als bedreigend, vernederend of intimiderend ervaart. Het slachtoffer bepaalt of gedrag ongewenst is. Bekijk de regeling.