TopTalent 2024

TopTalent 2024 - woensdag 19 juni in theater de Oranjerie in Roermond

Tijdens een feestelijke bijeenkomst zetten wij onze talenten in de schijnwerpers. Jij bent een belangrijk en onmisbaar onderdeel in het opleiden van de vakmensen van de toekomst. Daarom vieren we graag met jou het TopTalentevent op woensdag 19 juni in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond. Geniet van een feestelijke avond, een te gekke show en kom onze toppers bewonderen en waarderen! Jouw rol is overigens niet alleen die van bewonderaar. Mede met jouw stem, kiezen we de winnaars van TopTalent 2024. We reiken deze avond niet één maar twee prijzen uit:

De prijs voor excellent vakmanschap

Dit is dé erkenning voor het echte werk. Dit talent vertegenwoordigt het vakmanschap van Gilde Opleidingen. Een toonbeeld van talent, ambitie en doorzettingsvermogen. Dit talent wordt beloond met een officiële award én een cheque ter waarde van €3000,- om talent verder te laten groeien.

De prijs voor hét mbo-ambassadeursschap

Deze prijs hoort bij die ene student die het mbo-onderwijs bij Gilde Opleidingen het beste kan vertegenwoordigen én laat zien hoe belangrijk praktijkgericht onderwijs is. De mbo-ambassadeur van Gilde Opleidingen vertegenwoordigt niet alleen Gilde Opleidingen, maar draagt ook de fakkel voor het landelijke mbo- ambassadeurschap in 2025*. Ook dit talent wordt beloond met een officiële award én een cheque ter waarde van €3000,- om talent verder te laten groeien.