3 jun 2021

Studenten presenteren projecten aan het werkveld

Wat als studenten het voor het zeggen hebben? Acht van onze Gilde Food & Hospitality studenten krijgen de kans om hun projecten en conceptideeën te presenteren aan hun potentiële werkgevers van morgen. Dit doen ze met GROW! GROW biedt alle Limburgse Agrofood gerelateerde Studenten de mogelijkheid om hun concept ideeën met het bedrijfsleven te delen en de verbinding tussen potentiele student en werkgever te vergroten.

 

Het GROW-platform werd deze week gelanceerd. Het online platform is opgericht als ontmoetingsplek, om jong talent in contact te brengen met het bedrijfsleven. Zo krijgen de studenten de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in het werkveld en om hun netwerk binnen de sector te vergroten. Voor ondernemers is dit een kans om optimaal gebruik te maken van de frisse blik van studenten.

Stemmen voor publieksprijs

Onder de deelnemers zijn vier prijzen te verdelen: drie vakjuryprijzen en een publieksprijs. De prijzen bestaan uit een geldbedrag van 300 euro en een meeloopdag bij een bijzondere ondernemer, die samen met de prijswinnaar wordt gekozen. Voor de publieksprijs kun je stemmen op jouw favoriet.  Op welke deelnemer stem jij? 

Online evenement

GROW wordt afgesloten met een online event op donderdag 10 juni. Dit event kun je live bekijken. Je kunt je nog inschrijven voor het evenement.