Welkom op de Laaghuissingel in Venlo!

Kantine met heerlijke broodjes, soep en ander lekkers

20 minuten lopen vanaf het station, of pak een bus bij de nabijgelegen bushalte

Gratis parkeren 

Fietsenstalling

Kluisjes aanwezig

Overweeg jij om op de Laaghuissingel in Venlo te studeren? Dan kun je op deze pagina alvast een digitale tour door de locatie doen! Op de Laaghuissingel vind je diverse opleidingen op het gebied van reizen, recreatie, sport en horeca.

Laat je overtuigen door Paula, zij neemt je in de video hieronder mee door de locatie en vertelt je alle redenen waarom jij écht een opleiding aan de Laaghuissingel wilt volgen! 

Welke opleidingen vind je hier?

Op de Laaghuissingel worden verschillende soorten opleidingen aangeboden. Je kunt hier opleidingen van de vakscholen Food & Hospitality College, Gilde International en Travel & Leisure College volgen.
Een overzicht van alle opleidingen vind je hier:

Waar volg je de lessen?

Tijd voor praktijkles? Dan biedt de Laaghuissingel praktijkruimtes die helemaal ingericht zijn voor jouw opleiding. Bijvoorbeeld het reisbureau waar je wordt voorbereid op het werk in de reisbranche. In onze bakkerij, patisserie en keukens kun je de lekkerste en mooiste creaties maken. In het studielandschap kun je samenkomen met je medestudenten, studeren en ontspannen. 

Kom proeven!

Bij de Laaghuissingel hebben wij een bakkerswinkel, restaurant en brasserie. Samen met medestudenten run je deze leerwerkplaatsen onder begeleiding van je docenten. Zo sta je meteen in contact met echte klanten! 

Ga jij graag over de grens?

Bij Gilde International op de Groenveldsingel zitten studenten van verschillende uitstroomrichtingen in één klas. Samen werken zij aan verschillende projecten, zoals het organiseren van een internationale reis of het opzetten van een evenement voor een goed doel. 

Waar breng je de pauzes door?

Een lekker broodje, soepje of koffietje halen doe je in de kantine.

Events op locatie

Nieuwsgierig geworden naar de locatie en opleidingen die je hier kunt volgen? Bezoek dan een van onze events zoals een open avond, X-perience of meeloopdag.