Wij zijn Gilde Opleidingen!

Vind de perfecte opleiding voor jou

Studiekeuze events

Twijfel je nog over welke opleiding je gaat doen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Beleef onze opleidingen tijdens de events. Door middel van een infoavond, een x-perience of een rondleiding kom jij erachter welke opleiding het beste bij jou past!

Gilde Loopbaancentrum

Twijfel je nog over welke opleiding je gaat doen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Er is een enorm aanbod om uit te kiezen. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Doe dan de studiekeuzetest of maak een afspraak met 1 van onze loopbaanadviseurs.

Studiekeuzetest

Twijfel je nog over welke opleiding je gaat doen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Er is een enorm aanbod om uit te kiezen. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Doe dan de online studiekeuzetest of maak een afspraak met 1 van onze loopbaanadviseurs.

Locatie

Roermond

Roermond is een veelzijdige stad in Midden-Limburg. Je kunt er shoppen, lekker eten en leuke festivals bezoeken. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Roermond vind je 5 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Venlo

Venlo is een bruisende stad in Noord-Limburg met ontelbare events, activiteiten en hotspots. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Venlo vind je 3 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Weert

Weert is een kleine stad in Midden-Limburg. Je kunt er shoppen, heerlijk eten en leuke activiteiten bezoeken. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Weert vind je 2 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Venray

Venray is een kleine stad in Noord-Limburg met een gezellig centrum waar je naast winkelen gezellig kunt uitgaan. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Venray heeft Gilde Opleidingen 1 locatie.
Locatie

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen is een bourgondische stad in Zuid-Limburg met vele restaurantjes en kroegen. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Sittard-Geleen vind je 2 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Horst

Horst is een leuk dorpje met een gezellig centrum in Noord-Limburg. Naast winkelen kun je er gezellig uitgaan. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Horst heeft Gilde Opleidingen een locatie op de Gebroeders van Doornelaan.
Locatie

Nuth

Nuth is een klein, historisch dorp in Zuid-Limburg waar je ook kunt studeren. In Nuth vind je 1 locatie van Gilde Opleidingen.

Klik op een locatie in de kaart!

Maak kennis met Gilde Opleidingen

  • 15

  • 16

  • 130

  • locaties door heel Limburg

  • Vakscholen

  • Opleidingen