Kok

kom sterren verdienen

Van een mals stukje vlees tot een heerlijk nagerecht, jij weet er wel raad mee. Groente uit blik? Daar haal jij je neus voor op. Jij kookt de lekkerste gerechten met verse ingrediënten. Lekker eten vind jij superbelangrijk. Je probeert graag nieuwe dingen uit en er is maar weinig dat je niet lust.

Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent creatief maar weet ook hoe belangrijk een goede basis is. Je vindt het niet erg om te werken tijdens feestdagen en in het weekend. Onder stress werk jij juist goed. Want wie zegt dat een restaurant vol mensen van eten voorzien makkelijk is?

Competenties

Creatief
Creatief
Flexibel
Flexibel
Nauwkeurig
Nauwkeurig
Stressbestendig
Stressbestendig
Teamspeler
Teamspeler
Zelfstandig
Zelfstandig

FoodLab Limburg
FoodLab Limburg is een initiatief van Gilde Food & Hospitality College, Vista College, HAS Hogeschool, provincie Limburg en verschillende gemeenten om van Limburg een culinaire topregio te maken. Een topregio met topwerknemers. Want daar is een tekort aan. Het is steeds lastiger om goed opgeleid personeel te vinden. Daarom verplaatst het onderwijs zich letterlijk de keuken in. 

Ga jij een opleiding volgen bij Gilde Food & Hospitality College? Dan leer je veel in de praktijk bij een van de 80 horecabedrijven die zich hebben aangesloten bij FoodLab.