Declaratieformulier Studentenfonds

Heb je van het Gilde Studentenfonds per mail een positief besluit ontvangen waarin de afspraken staan op welke manier wij je gaan ondersteunen? Alléén dan mag je onderstaande link gebruiken om kosten te declareren. Het gaat over kosten van leermiddelen waarvoor je in overleg met ons, een voorschot hebt betaald. Dit geldt dus niet voor de boeken/licenties van de Leermiddelenlijst en de laptop (zie bijlage bij het positieve besluit), tenzij dit is afgesproken met het secretariaat.

Wat is daarvoor nodig? Ten eerste download je het declaratieformulier hier en vul je de gegevens in de blauwe cellen in. Vervolgens upload je het document (dit kan hieronder) samen met de volgende documenten:

  1. de brief/mail waaruit blijkt dat de leermiddelen gekocht moeten worden.
  2. de factuur en het bankafschrift waaruit de aankoop en de betaling (het voorschot) blijkt.

Bij akkoord van je declaratie wordt het aankoopbedrag geheel of gedeeltelijk terugbetaald. Je ontvangt hiervan bericht!

Declaratieformulier

Download het declaratieformulier via de roze link in de tekst hierboven, en vul alle blauwe cellen in. Vervolgens kun je het ingevulde declaratieformulier hieronder uploaden, samen met de volgende documenten: 1) de brief/mail waaruit blijkt dat de leermiddelen gekocht moeten worden, en 2) de factuur en het bankafschrift waaruit de aankoop en de betaling blijkt.

Op het bankafschrift moet het IBAN-nummer, naam rekeninghouder, naam leverancier, betaaldatum en het bedrag van je aankoop duidelijk zichtbaar zijn.

Privacy & toestemming

We zijn verplicht om je te informeren over de privacyverklaring en moeten je toestemming vragen om je aanvraag of vraag te behandelen.

Ik ga akkoord met de  privacyverklaring.