Beveiliger, niveau 3 (Kopopleiding)

kom

beveiligen

Beveiliger, niveau 3 (Kopopleiding)

Festivals, vliegvelden, overheidsgebouwen en winkels: ze zijn allemaal afhankelijk van goede beveiligers om de orde en rust te bewaren. Bij de opleiding Beveiliger, niveau 3 leer je net als bij Beveiliger, niveau 2 alle kanten van het vak: van regels en wetten tot zelfverdediging, maar krijg je ook lessen in coördinatie en instructie geven. Ben jij alert, betrouwbaar, stressbestendig en klaar voor deze uitdaging?

Opleiding

Als Beveiliger, niveau 3 (Kopopleiding)leer je tijdens de opleiding alle kneepjes van het vak om als een goed medewerkend voorman te functioneren bij de uitvoering van beveiligingstaken. Je behaalt in deze opleiding ook het diploma Beveiliger, niveau 2 en leert daarom ook de onderdelen van de opleiding op niveau 2. Daarnaast heb je als Beveiliger, niveau 3 een coördinerende functie en leer je hoe je instructies geeft en advies uitbrengt aan klanten. Ook voor deze opleiding geldt dat je tijdens je opleiding stage loopt. Let op: voordat je kunt beginnen op je stageplaats moet je voldoen aan de voorwaarden van een antecentenonderzoek bij Justitie. Wat dit betekent wordt besproken tijdens onze infoavonden en bij je intakegesprek. Net als bij Beveiliger, niveau 2 leg je de examens extern af bij Stichting Vakexamens Particuliere Beveiliging (SVPB).

De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kiest keuzedelen om je verder te specialiseren.

Let op!
Deze opleiding heeft maximaal 20 opleidingsplaatsen.

Ik schrijf me in!

Vereiste vooropleiding

  • mbo-diploma Beveiliger, niveau 2

Over de opleiding

location_on
  • Roermond - Kasteel Hillenraedtstraat 1
insert_chart Niveau 3
near_me Leerweg:
  • BBL
insert_invitation Duur: 1 jaar
notifications_active Startmoment: direct na de zomervakantie.

Studiekeuze events

Voor al onze opleidingen zijn er de komende periode verschillende studiekeuze events beschikbaar, zoals infoavonden, X-periences of meeloopdagen.

Bekijk alle events

Lesgeld

Ben je op 1 augustus 18 jaar of ouder. Dan betaal je voor schooljaar 2024-2025:

Cursusgeld BBL

  • 295,- per jaar voor niveau 1 en 2
  • €715,- per jaar voor niveau 3 en 4

Dit bedrag wordt jaarlijks door de rijksoverheid vastgesteld.

Extra kosten
Ongeveer € 800,- voor boeken en kleding. Exclusief aanschaf laptop.

Bekijk onze laptopeisen

De praktijk

Jij zorgt ervoor dat jouw team de beveiligingsdiensten voor een gebouw of terrein zo goed mogelijk uitvoert. Je verricht zelf beveiligingswerk, maar organiseert het werk ook. Jij maakt de werkroosters voor de beveiligers in jouw team en zorgt ervoor dat er volgens de regels wordt gewerkt. Ook lever jij een bijdrage aan beveiligingsplannen en managementrapportages.

Als je klaar bent

account_balance_wallet
Startsalaris tussen de € 1.700,- en € 2.100,- bruto per maand
schedule
Onregelmatige werktijden
date_range
Mogelijk weekenddiensten